top of page
iStock-1178922559_edited.jpg

Wij zijn de eco salon van Bergen op Zoom!

De stylisten en kapsters van Salon Verwent kijken naar wat bij jouw persoonlijkheid past! Zij adviseren je op basis van jouw haartype, je natuurlijke kleur en wat het beste bij jouw gezicht en stijl past. Samen creëren we jouw ideale look.
Dit doen wij op een ecologische wijze met vegan, biodynamisch gemaakte producten.

onze producten

Wij zijn een beetje verliefd op onze producten van Oway haarverzorging en Davines! Bij onze Salon gebruiken wij de beste vegan haarproducten die een groene levensstijl ondersteunen. Wij adviseren je graag over onze 100% biodynamische producten. De eerste salon die helemaal vegan is in bergen op zoom.

Wij werken wij met davines

Oway producten zijn fair trade, vegan en niet getest op dieren. Er worden geen chemicaliën gebruikt en er zitten geen parabenen en parfums in.

1998f0_a956dac8302b4c8d9e5a7f372f2625a0~mv2.webp

The Davines Oi Collection.jpg

missie

1620329960_4_3_Solid_Shampoo_1_2000x_edited.jpg

MEET THE TEAM

3 jaar geleden hebben wij (Tineke & Wilma) onze nieuwe kapsalon bergen op zoom geopend. Wij hebben een grote liefde voor gezonde producten en mooi haar knippen. Je kan ons vinden bij winkelcentrum t kompas op de bergse plaat. 

Screenshot 2020-08-26 at 11.25.41.png
Screenshot 2020-08-26 at 11.25.48.png

Wilma

Screenshot 2022-01-18 at 10.02.33.png

Tineke

Brandy

#follow us

REVIEWS

Kapster Salon Bergen op Zoom

De eco salon van Bergen op zoom Salon Verw&t met groene, duurzame en vegan haarverzorging (oway & davines). Wenkbrauwen, Knippen en haar verven in bergen op zoom. Je vindt onze kapsalon bij winkelcentrum 't Kompas op de Bergse plaat. We staan ​​bekend om het leveren van veganistische haarverzorging.  

 

Kapsalon bergen op zoom

De eco salon van Bergen op zoom met groene, duurzame en vegan haarverzorging (oway & davines). Wenkbrauwen, Knippen en haar verven in bergen op zoom. Je vindt onze kapsalon bij winkelcentrum 't Kompas op de Bergse plaat

We staan ​​bekend om het leveren van veganistische haarverzorging.  Wij handelen in het winkelcentrum t kompas, vegan bergen op zoom, Bergse bord en anderen.

vegan bergen op zoom

Wij werken met professionele vegan producten Bergen op Zoom. Wij adviseren je graag over onze 100% biodynamische producten. Onze oway haarverzorgingsproducten zijn fair trade, vegan en niet getest op dieren. Er worden geen chemicaliën gebruikt en er zitten geen parabenen en parfums in. Met onze refillbar kunnen wij voortaan jouw favoriete shampoo bijvullen. Goedkoper en beter voor het milieu.

winkelcentrum het Kompas

Je vindt onze kapsalon in winkelcentrum t kompas. De stylisten en kapsters van Salon Verwent kijken naar wat bij jouw persoonlijkheid past! Zij adviseren je op basis van jouw haartype, je natuurlijke kleur en wat het beste bij jouw gezicht en stijl past. Samen creëren we jouw ideale look. Dit doen wij op een ecologische wijze met vegan, biodynamisch gemaakte producten.

WENKBRAUWEN

BERGEN OP ZOOM

Sinds kort hebben wij ook wenkbrauwen in onze salon bergen op zoom. Een mooie wenkbrauwen behandeling biedt meer voordelen dan je denkt. Goed gevormde en netjes onderhouden brows geven je direct een verzorgde uitstraling.  Voordat we beginnen met je wenkbrauw behandeling kijken wij altijd eerst naar je gezichtsvorm.
We meten je wenkbrauwen precies uit, zodat je brows perfect bij je gezicht passen. 

Kapper bergen op zoom

kapster bergse plaat

SALONVERW&T

knippen halsteren

bergse plaat

SALONVERW&T

SALONVERWENT

bottom of page